stress

Door: whathappensinvegas

Blijf op de hoogte en volg Janine en Kristel

27 September 2011 | België, Eksaarde

toen ik vanmorgen opstond was mijn eerste gedachte : morgen vertrek ik. de stress begint toe te slaan. Gelukkig kan ik vandaag nog gaan werken dat geeft toch wat afleiding. Gisteren mijn valies gepakt ( khad mij voorgenomen om maar 20 kg mee te nemen maar dat is hopeloos mislukt. Ik wist niet dat kleren zoveel wegen. ale ja kleren, mijn halve valies ligt al terug in de kleerkast want ik had zoals gewoonte weeral veel te veel mee. kheb het gereduceerd naar 1 onderbroek met 21 inlegkruisjes ;). voor mij mag het zover zijn. Miami here we come!!

• 27 September 2011 - 12:13

Pa En Ma Boyer:

Als je bij de Douane of emigratie een adres in de US moet opgeven, geef dan A.D., adres op.:. Ik denk dat dat beter is dan een hotel. Ze deden bij o0ns nl. moeilijk
    Goede reis en geniet maar lekker van iedere minuut

• 28 September 2011 - 14:31

Sindy:

Op dit ogenblik zijn jullie aan het vliegen, dus het grote avontuur ligt in 't verschiet. Geniet er ten volle van, en doe vanalles wat je er kan doen. Ondertussen genieten wij hier van het mooie weer. Groetjes, en denk eraan, de handrem in de auto's daar is een klein pedaaltje vooraan in de auto, de rest is automatic!

Verslag uit: België, Eksaarde

Na een nogal impulsieve vraag van Janine of ik meeging naar Amerika heb ik na lang twijfelen toch besloten om mee te gaan. Natuurlijk hebben we eerst toestemming gevraagd aan onze kindjes en onze mannen, maar die waren allemaal super enthousiast. Zo begon de planning. Uren op internet, veel namiddagen samen, momenten dat we ons afvroegen waar we aan begonnen waren en momenten dat we het volledig zagen zitten. Je moet weten dat we allebei nogal vliegangst hebben en eigenlijk allebei totaal niet avontuurlijk zijn. Maar het is gelukt, het geen we konden voorbereiden is voorbereid. WE hebben 100 keer onze papieren gecheckt en we denken dat we er klaar voor zijn. Nog 3 dagen te gaan, we houden jullie op de hoogte. Veel groeten Janine en Kristel