emo moment - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Janine en Kristel Boyer en De Wilde - WaarBenJij.nu emo moment - Reisverslag uit Miami Beach, Verenigde Staten van Janine en Kristel Boyer en De Wilde - WaarBenJij.nu

emo moment

Door: whathappensinvegas

Blijf op de hoogte en volg Janine en Kristel

19 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Miami Beach

Mijn laatste miami-beach cocktail, een champie nog wat deze keer, onze allerlaatste blik op de woelige oceaan, koffers gepakt, terug alles eruit gehaald, cadeautjes erbij gepropt, riem erin want die moet anders bij de scan uit en onze laatste avond in de states. Deze blog schrijf ik, half zittend in bed met een plastic beker goede rode wijn.Buiten giert de storm tegen de ramen en de palmbomen proberen zich staande te houden tegen de harde wind en regen.Voor mij staat de tv op ABC family, een enigszins normale zender waar films worden uitgezonden die ik begrijp, je weet wel,niveau tot 8 jaar, maar dat is tenminste ontspannend.De film die nu opstaat heb ik al een paar maal gezien, dus kan ik gemakkelijk stukjes missen en toch blijven volgen. Nu is het zo dat deze film wel 1 van mijn favorieten is want bruce speelt erin mee en dan is het in mijn ogen nooit slecht.Straks komt er nog 1 van hem, omdat halloween nadert, is het een beetje een triller. Sraks komt the six sence, een super film maar nu is nog even unbreakable bezig. Over bruce gesproken; Een andere deze keer, jawel the only one, the Boss, is hier 24/24 te horen, op een zender die E street heet, helemaal devoted aan ............Springsteen himself. Zalig toch? maar niet echt voor ons krisje dus wisselen we toch maar een beetje, too much is nooit goed moet je maar denken en dat geldt ook voor the only one. Daarnet een smusje gehad van ons Julie, mijn oudste prinses. Ze schreef; mamma, I miss you xxx en dan zo een haakje met puntjes waar ik nog altijd het nut niet echt van inzie maar dat doen ze tegenwoordig nu eenmaal zo. God ja, ik mis ze ook allemaal, mijn enige echte prins en onze 3 prinsessen, alledrie zo verschillend en toch ook zo byzonder en op elkaar gelijkend. Ik mis ze enorm, maar ik weet ook dat als onze reis pas volgende week was
ge-eindigd (weer die verrekte puntjes) dan had ik hun alle 4 even erg gemist die bewuste laatste dag. Dat worden dus die beruchte laatste loodjes genoemd. Vanmiddag even nog naar de mall voor de laatste cadeautjes, toch stiekem voor uggs gekeken maar weer geen enkele gezien.
Straks gaan we richting miammi airport en ik denk, met deze storm; zal ik toch een paar wonderpilletjes extra nemen ): (goed zo?)

PS:misschien hebben we wel wind mee en zijn we sneller thuis? een mens moet wel optimistisch blijven, toch?

oja ook nog even dit: I'll be back!!

nien

• 19 Oktober 2011 - 08:55

Marieke:

gedaan met de rust :( ;) :) :D XD

• 19 Oktober 2011 - 15:34

Arianne:

He Janine, heb genoten van je blog. Volgende week horen we de verhalen vast wel op het werk. Goede reis terug en geniet van je thuiskomst en het weerzien met je gezin.