de langste rit van de reis - Reisverslag uit Naples, Verenigde Staten van Janine en Kristel Boyer en De Wilde - WaarBenJij.nu de langste rit van de reis - Reisverslag uit Naples, Verenigde Staten van Janine en Kristel Boyer en De Wilde - WaarBenJij.nu

de langste rit van de reis

Door: whathappensinvegas

Blijf op de hoogte en volg Janine en Kristel

03 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Naples

Vandaag is de enigste dag waar ik tegenop zag omdat deze dag zwaar beloofde te worden. De rit van key west naar naples is een groot en langdradig stuk maar we hadden er een moerastrip door de everglades tussen gepland. Plannen is mijn ding maar dan moet ook alles wel echt volgens plan verlopen. De tom tom kon het safaripark niet vinden, de nuttige plaats als safaripark ging niet want er waren er 2 die everglades genoemd werden dus we dachten dat het niet mis kon lopen, want er loopt maar 1 weg die kant op en dat is rechtdoor. En rechtdoor was het, uren aan een stuk.Eerst de zee rchts en links daarna kilometers moeras steeds weer hetzelfde patroon, hetzelfde natuurschoon, wat op den duur minder schoon wordt.Je raakt er aan gewend en het wordt dan tijd voor iets anders. Een beetje harder rijden, dan weer wat zachter, marco meeblèren, guus meeuwis aanhoren en dan wordt het wel stiller. Om tijd te winnen hebben we gelunched in de auto, al rijdend, jawel eric en piet, in de auto, die oh zo mooie grote nieuwe auto, daar hebben kris en ik in .......gegeten!
voor jullie is dit waarschijnlijk heiligschennis, maar voor ons was het eigenlijk reuze gemakkelijk. Tot plots aan de rechterkant een bord staat dat we bij het everglades safaripark zijn, en we dachten; kom we wagen het erop en weet je wat? we moesten daar nog zijn ook, mochten binnen en hebben er ons ding gedaan! te weten, met de moerasboot over het moeras gevlogen, zalig gewoon en een heuse enge schildpad gezien.Echt pre-historisch, zo'n beest en helemaal niet super lief hoor, een rover tot en met. De alligators waren luier dan lui maar dat schijnt zo te zijn met die dieren. Ik wilde het verschil wel eens weten tussen de krokodil en een alligator en blijkbaar hebben krokodillen geen tong en hun dna is anders. In de everglades leven deze 2 oerreuzen samen maar dat is nergens anders in de wereld.(dat zei die gast tenminste). We zijn nu in Naples aangekomen in een super duper sjieke bedoening, met zwembad en al.Kris is moe en doet een dutje, maar straks gaan we steak eten, dat is toch iets dat volgens mij een amerikaan niet kan verkl...ten, tenzij ze die ook willen frituren. Als dat zo is, krijg ik pas echt een hart-wip. Dat zou de limit wel echt zijn!!!

tot de volgende
oh ja, je mag gerust reageren op de blog hoor, dan krijgen wij ook een beetje eht idee dat er aan ons gedacht wordt:)

nine

• 02 Oktober 2011 - 23:08

Jacq En Peer:

Hoe is het daar luitjes???
    Hebben jullie het verder wel naar de zin?
    Wij gaan morgen naar Las Vegas dus er wordt flink geld gewonnen. Zien jullie bij Marrakesh op woensdag.
    Het weeer hier is heerlijk de nachten zijn wel redelijk koel.
    Nog proficiat met Willemeijn, ik heb gebeld om 07:30 maar niemand nam op dus toen moest ik gaan boarden en heb ik er niet meer aan gedacht.

Doeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

• 03 Oktober 2011 - 01:08

Angelique:

Ik hoop dat het avondeten een succes was. In de buurt van Napels (Fort Myers eigenlijk) hebben ze het Edison museum. Echt wel de moeite waard hoor. Veel plezier en ik zie je Dinsdag.