even genieten - Reisverslag uit Tampa, Verenigde Staten van Janine en Kristel Boyer en De Wilde - WaarBenJij.nu even genieten - Reisverslag uit Tampa, Verenigde Staten van Janine en Kristel Boyer en De Wilde - WaarBenJij.nu

even genieten

Door: whathappensinvegas

Blijf op de hoogte en volg Janine en Kristel

05 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Tampa

We hebben de voorbije dagen veel bezocht en vonden het nu wel eens tijd om het een beetje rustiger aan te doen. Na ons bezoekje aan de Keys zijn we aan de lange rit richting naples begonnen. Onder de baan zijn we het safaripark gaan bezoeken in de everglades.We konden het eerst niet zo goed vinden tot janine een ingeving kreeg dat we het hier maar eens moesten vragen en bleek dat we toevallig op de juiste plaats beland waren. ( een beetje hulp van boven is altijd welkom op zo'n tocht als de onze )op de airboot gingen we met een hoge snelheid op zoek naar krokodillen. Die mannen weten natuurlijk waar ze moeten zoeken en we hebben al snel zo'n beest gevonden. ( die krokodillen doen dus niets anders dan slapen , er kon nog niet eens een lachje af). Daarna hebben we nog zo'n krokodillenshow gezien maar zoals ik al zei doen ze weinig, enkel als de verzorger hun naam noemt worden ze even wakker, eerst een oog dan een ander ( omdat hij blijft roepen ) maar beweging krijg je er absoluut niet in. De boottocht vond ik wel de moeite waard.Ge verschiet ervan hoeveel snelheid die nog maakt en als er dan zo'n bocht komt is het toch wel een beetje een kermisgevoel. ( Eric, ik denk dat jij dit echt iets voor u was ). Dit is nog zo iets. Bij alles wat je doet denk je: dat zou celine wel tof gevonden hebben of dit was echt iets voor ons Delphine; dus bij alles wat we doen zit ons gezinnetje toch wel in ons hoofd. ( ik weet dat dit bij janine ook het geval is omdat zij ook regelmatig zegt hoe tof die of die het wel zou gevonden hebben als ze erbij waren ). Dus de stoere madammen zijn eigenlijk helemaal zo stoer niet. tekens wanneer we naar een ander hotel rijden verwachten we dat het niet zo goed zal zijn als het vorige. We hebben toch wel een beetje naar het budget gekeken toen we onze kamers boekten, maar blijkbaar hanteren die Amerikanen toch wel andere normen dan wij want we blijven van de ene verbazing in de andere vallen. ( positief altijd ) Alleen het eten blijft tegenvallen. Amerikanen weten absoluut niet wat goed eten is, ze kennen het volgens mij gewoon niet. Nu weet ik wel dat we in België verwend zijn op dit gebied maar ik moet zeggen dat we echt nog niets echt lekker gegeten hebben. Alles hier wordt gefrituurd: de lekkerste vis, kreeft, inktvis, ... alles zo'n beetje ala scampi friti. Na Sarasota trekken we richting Tampa waar we ook onze binnenlandse vlucht zullen nemen. Onderweg stoppen we bij captiva een beetje voorbij Sanibal islands. hier vind je de mooiste stranden van Florida. Mooie witte zandstranden met veel mooie schelpen. We hebben ook nogal toevallig zeekoeien gezien. We dachten dat we op een strandje aangekomen waren maar het bleek eerder zo'n haventje te zijn. We zagen daar nogal veel mensen staan en dachten: we zullen maar eens gaan kijken. Bleek dat er daar een aantal zeekoeien zaten. Dit zijn nogal grote beesten die lekker in het w

• 05 Oktober 2011 - 08:17

Chris:

Hallo Kristel,

Je verhaal stopt plots bij de zeekoeien?
    Toch niets ergs gebeurd? :) (na de kwallenbeten!)

VIVA Las Vegas