miami beach baby

Door: whathappensinvegas

Blijf op de hoogte en volg Janine en Kristel

02 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Key West

Het is dus echt gebeurd, ik weer, kris boos,ik spijt,maar wat doe je eraan? gebeurd is gebeurd!
what happens? heel eenvoudig, ik ben aangesproken en hij wilde geld en ik kreeg medeijden en keek naar kris en die gast had dus direct door dat ie met mij verder moest en hij bleef maar drammen en ik een beetje bang en wilde ervan af zijn en zei kris dat ik hem maar 1 dollar ging geven.Nu heb ik hem dus gesteund in zijn verslaving! stom, ik weet het, maar ik had medelijden met hem.Volgede keer krijgt ie een boterham...............

Als je er ooit aan denkt om South Florida te bezoeken, moet je echt Miami Beach niet overslaan.Het dorpsgevoel is daar erg aanwezig, ook al wemelt het van de toeristen, the locals kennen elkaar allemaal.Voor 25 cent ga je met de local bus van noord naar zuid en op de bus valt gewoon op dat het er stikt van de semi-bejaarden.Alle gepensioneerden die het zich kunnen veroorloven lijken hier te verblijven en dan ook nog de mix met de jeugd van toeristen,alles eigenlijk gewoon zalig om tussen te lopen.Maar aan alle goede dingen komt ooit eens een einde en ook ons beach avontuur is achter de rug, tenminste voor enkele dagen, want we komen terug.
Gistern, 30 september ging de skype om half 1 snachts key west time met veel lawaai af. Willemeijn, vandaag 11 geworden aan de skype voor haar cadeautje uit te pakken en natuurlijk de mama nog even te zien. Toch een hele ontdekking, die skype, kan je nog eens je schattekes thuis bereiken en zien. Daarna op weg naar The keys, een echt takke end, een lange weg, dwars door allerlei eilandjes, die omringd zijn met water, oceaan en aan de kanten bosjes, mangroves. Onderweg een dode krokodil gezien, ikke niet, ik moest op de weg letten maar kris zag een babytje liggen. We hadden een tussenstop geregeld om met de dolfijnen te kunneng aan zwemmen, daar zag ik wel erg tegen op want dan moet je in dat vieze water met die vieze planten en vissen en zo en ik had ook helemaal geen idee hoe die dolfijen zouden aanvoelen en of ze niet vals waren of zo? wat weten wijnu eigenlijk echt van dolfijnen, behalve dat ze in eht boudewijnpark en in harderwijk kunstjes doen? Juist ja, helemaal niks, want wij zijn echt geen specialisten in zoologie hoor. Maar eht was een ervaring om noit te vergeten, als ik ooit dement word, wil ik die herinnering er echt wel inhouden, mocht ik de keuze hebben uiteraard. Wat mij ook weer in key west opvalt, is, dat de locals erg vriendelijk zijn.Ze benadrukken ook echt wel dat ze heel erg blij zijn met ons toeristen, want wij zijn letterlijk en figuurlijk hun broodwinning. 20 jaar geleden,waren er meer cubanen en andere locals maar nu valt ons op dat er in de winkels poolse vrouwen werken, gestuurd door een of andere maffia en dat is dan weer zo zonde. Ik wil de zonsondergang nu gaan bekijken en stop even met de blog. tot straks

nien

• 02 Oktober 2011 - 08:25

Mamma:

Je kan er niets aan doen Nienka, je lijkt nu eenmaal op je moeder en die kan ook geen nee zeggen tegen een arme sloeber. Als je het niet doet, dan kan je niet slapen van schuldgevoel en uiteindelijk worden wij niet armer van die paar centen en die mensen zijn er mee geholpen. Neem volgende keer gewoon een appel of zo in je zak mee, dan kan je die geven. Als je thuis bent zal ik je een verhaal vertellen wat mij is overkomen en wat pappa is overkomen. geniet maar lekker samen met Kristel
    .liefs
    mamma en pappa

• 02 Oktober 2011 - 08:48

Jessy:

Nine, ik kan me zo jouw gezicht voorstellen als je dat water ingaat!!! zo typisch. Wel knap dat je het toch maar doet hoor!!! dubbele dikke duim

xx

Verslag uit: Verenigde Staten, Key West

Na een nogal impulsieve vraag van Janine of ik meeging naar Amerika heb ik na lang twijfelen toch besloten om mee te gaan. Natuurlijk hebben we eerst toestemming gevraagd aan onze kindjes en onze mannen, maar die waren allemaal super enthousiast. Zo begon de planning. Uren op internet, veel namiddagen samen, momenten dat we ons afvroegen waar we aan begonnen waren en momenten dat we het volledig zagen zitten. Je moet weten dat we allebei nogal vliegangst hebben en eigenlijk allebei totaal niet avontuurlijk zijn. Maar het is gelukt, het geen we konden voorbereiden is voorbereid. WE hebben 100 keer onze papieren gecheckt en we denken dat we er klaar voor zijn. Nog 3 dagen te gaan, we houden jullie op de hoogte. Veel groeten Janine en Kristel