bedankt voor de vele reacties
Door: whathappensinvegas
Blijf op de hoogte en volg Janine en Kristel
07 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Las Vegas
Het was fijn om te zien dat er zoveel mensen gereageerd hebben op ons oproepje om ook eens een berichtje te plaatsen. Ook mijn kindjes uit de klas hebben een berichtje gestuurd en daar was ik toch wel heel blij mee. Je zult wel denken dat juf Kristel geen tijd heeft om aan jullie te denken, maar dat is helemaal niet waar. Ik moet regelmatig aan jullie denken en ik vraag me af hoe het is met de nieuwe juf in de klas. Misschien kunnen jullie me dit nog eens laten weten hé.
10 Oktober 2011 - 00:04
Monique:
Hoi Nine,
Ik heb nog niet alles tot in details gelezen, maar wat geweldig van je al die moeite om het thuisfront up to date te houden...Is wel handig moet je eenmaal thuis ook niet meer iedereen bijbeppen en kan je lekker uitrusten geen gezaag aan je ...
Gelukkig is het genieten en brengt de langverwachte vakantie je alles en misschien nog wel meer, altijd handig extra energie want je weet eenmaal terug in het gewone leven vliegt het de deur uit. Ik kan erover meepraten, binnen n week na terugkomst uit het luxe oord in Turkije heb ik er weer bijna 3 nachten opzitten\\ Geniet van al dat moois in Miami en veilige terugreis waar alle slingers en zakdoeken al zijn ingeslagen haha XX