leuk om te lezen
05 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Tampa
05 Oktober 2011 - 12:24
Céline :
Hyee mamie en jeanine,
ALs je wilt laten weten dat je de reacties hebt gelezen kan je ook gwn een reactie schrijven onder het verslag dat je hebt geschreven ^^
dikke kus xxx -
05 Oktober 2011 - 12:26
Micheline:
Dag Kristel,
ben maandag alleen naar de zumba geweest. En heb daarna nog een boomke gekaart met Hendrik, Robert en André. Ze hadden een 4de man (vrouw) nodig ! Tof dat jullie de verslagen doorsturen, die foto's met de dolfijnen zijn héél mooi.
Geniet nog van de USA, dikke zoen, Micheline -
05 Oktober 2011 - 12:28
Annelies:
Skype gedownload! Als ge zin hebt bel maar!! xx -
05 Oktober 2011 - 14:48
Manuela:
Hey Kristel
Je broer ontvangt je berichten niet. kan je hem ergens toevoegen aan jullie blog? jurgendw@telenet.be
Ik heb hier aan tafel al zitten vertellen van tante Kristel die tussen de dolfijnen zwemt. Bij het verhaal van de kwllen keken ze allemaal een beetje raar op :-)
Ik probeer hier en daar iets te lezen van jullie, maar wij zijn natuurlijk werkmensen :-) De reacties zullen een beetje trager komen dus.
Het mooie zonnige weer van afgelopen week is helemaal voorbij. Nu wordt het stilaan een beetje echt herfst met vallende blaadjes en de eerste mist over de velden. Romatisch? Misschien. maar ik zou liever daar bij jullie zijn :-)
Have fun!!
05 Oktober 2011 - 15:01
Mamma:
Ik lees iedere dag jullie leuke commentaar en geniet er erg van. Ook heb ik steeds de computer aan on line. Hebben jullie in dat eethuisje gegeten waar Angelique met ons heeft gegeten? dat was erg lekker toen. Hoe was het weerzien met AD en Trevor? Je schrijft er niets over? Dat Vliegen naar Vegas valt erg mee hoor!!!
Tot de volgende keert
een dikke knuffel van ons -
05 Oktober 2011 - 17:06
Marieke:
ben je al terug geland ondertussen? je mag best eens wat vaker schrijven hoor!!! -
05 Oktober 2011 - 18:33
Jessy:
Ja ik kijk ook elke dag uit naar jullie verslagjes maar de fotos laten een beetje op zich wachten he.......
xx -
05 Oktober 2011 - 19:23