zwemmen met dolfijnen
Door: whathappensinvegas
Blijf op de hoogte en volg Janine en Kristel
02 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Key West
Na ons bezoek aan de dolfijnen rijden we verder richting duval street over de 7 milesbridge. Het uitzicht onderweg is prachtig de mangroves zijn prachtig. Groepen bomen groeien gewoon in het water (zout water ) en vormen een eilandje. Zo zien we honderden eilandjes onderweg. Terwijl we aan het rijden zijn rijden we voorbij een krokodil ( kleintje ) die doodgereden is. Dit kan je toch niet geloven hé dat je zoiets kan meemaken.
Als we Key west binnenrijden zijn we een beetje overdonderd door de mooie huisjes. Allemaal mooie houten huisjes in verschillende kleuren met een terrasje. Het lijkt wel of we in een sprookje zijn terecht gekomen. Ik heb in mijn leven nog maar zelden zo iets moois gezien.
's avonds gaan we eten in een restaurant met live muziek. Aan entertainment geen probleem. Op de terugweg ziet janine nog een bar die ze wel leuk vind ( er stonden een aantal mannen op de toog te dansen in hun onderbroek ) ze stapt binnen maar heeft nog niet direct door deat hun homobar is. Ik lig plat van het lachen als haar frank valt en ze zo snel mogelijk naar buiten komt. We passeren ook nog een travestietenshow maar we zijn moe en besluiten toch maar om naar onze kamer te gaan.
tot morgen
02 Oktober 2011 - 07:07
Sindy:
Fantastisch hé, van die dolfijnen? Dat zal je je hele leven bijblijven. Prachtige foto's ook, ik krijg al zin om ook te gaan! grtjs Sindy -
04 Oktober 2011 - 08:51
Marieke:
geweldige foto's met die dolfijnen. je lacht zelfs nien! het grenzen verleggen gaat je duidelijk heel goed af. xxx