Als koningen in Gainesville - Reisverslag uit Gainesville, Verenigde Staten van Janine en Kristel Boyer en De Wilde - WaarBenJij.nu Als koningen in Gainesville - Reisverslag uit Gainesville, Verenigde Staten van Janine en Kristel Boyer en De Wilde - WaarBenJij.nu

Als koningen in Gainesville

Door: whathappensinvegas

Blijf op de hoogte en volg Janine en Kristel

14 Oktober 2011 | Verenigde Staten, Gainesville

Zoals jullie kunnen lezen hebben uit het verslag van janine zijn we aangeland bij angelique en haar familie en we worden hier behandeld als koningen. Het begint eigenlijk al in het paleis waar ze woont. Voor mij is het een groot houten vakantiehuis midden in de bossen met de meest verschillende bomen, bloemen , dieren , ...
Het is hier zo rustig dat we slapen tot ongeveer 9U30 en we hebben besloten om ons overnachting in kissimee op te zeggen en gewoon nog een dagje langer te blijven.
Vandaag zijn we op bezoek geweest naar lachua trail. We hebben op deze reis al veel fantastische dingen gezien maar dit was toch weer een hoogtepunt. Het is een soort natuurpark waar je heel veel verschillende vogels, alligators en " gewoon natuur " ziet maar het was toch weer een overweldigende ervaring. Nadien hebben een toer gekregen " downtown " met alle bezienswaardigheden van gainesville en nadien zijn we gaan eten in een buffet. Angelique heeft ons bewezen dat je in Amerika wel lekker kan eten maar je moet gewoon weten waar je naar toe moet. Dan lekker thuis nog wat chillen en nu staan we op punt om naar een plaatselijk feest te gaan. Afwachten maar!!
foto's volgen nog

groetjes
Kristel

• 15 Oktober 2011 - 18:50

Marieke:

gelukkig dat jij nog wat wilt schrijven... goed idee om een beetje tot rust te komen deze laatste dagen!

• 16 Oktober 2011 - 09:50

Pauline:

leuk leuk! :)

• 17 Oktober 2011 - 12:02

Chris:

Hoi Kristel,
    Deze middag jouw mooie postkaartje gekregen!
    Ik moest wel lachen toen ik zag dat volgens jou onze straat zich in EKSAARDE bevindt! Wie met de (Gezoarsen) hond slaapt :)
    Groetjes en tot binnenkort